Tel: +32(0)471/69.43.84 Email: info@belconnect.be

Visie

Meer weten over BELConnect?
    Je bent hier: Home › Visie

BELConnect brengt uw bedrijf via zijn uitgebreid netwerk in contact met het gigantische potentieel van de Poolse arbeidsmarkt.

Misschien hebt u het al aan den lijve ondervonden: het vinden van gekwalificeerd personeel in eigen land is vandaag lang niet altijd even evident. Bedrijven moeten dus creatief zijn. Zo kan het inschakelen van buitenlandse onderaannemers – Poolse in het bijzonder – voor bepaalde jobs een perfect alternatief zijn. Alleen zitten heel wat Belgische ondernemers met een resem vragen waardoor ze vaak de stap niet durven zetten.

Net daar zit de meerwaarde van BELConnect. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar door u te begeleiden in de zoektocht naar een geschikte onderaannemer. We ondersteunen u ook bij het vervullen van de administratieve formaliteiten die – conform de Belgische wetgeving – met het inschakelen van Poolse werkkrachten gepaard gaan. We verzorgen bovendien alle communicatie tussen de Belgische opdrachtgever en de Poolse onderaannemer(s).

Om de juiste aannemer te vinden voor een bepaald project, heeft BELConnect toegang tot een uitgebreide database met mogelijke Poolse onderaannemers en hun specialiteit. Deze databank wordt continu geüpdatet en beheerd door gescreende en betrouwbare partners die in Polen actief zijn. Op die manier garandeert BELConnect u kwaliteit in combinatie met scherpe prijzen. Het uiteindelijke resultaat: een verhoogde slagkracht en competitiviteit van uw bedrijf!

Poolse onderaannemers kunnen op diverse plaatsen en om diverse redenen ingeschakeld. Ze worden zowel ter plaatse in uw bedrijf of op verplaatsing bij uw klant ingezet. Tijdelijk met het oog op het behalen van de vooropgestelde deadlines of permanent voor het verhogen van de productiecapaciteit. Elke onderaannemer wordt geregistreerd in onze database met zijn specialiteit(en). Ze worden onder meer in volgende domeinen uit de bouw of industrie ingezet: betonwerken, sanitair, elektriciteit, bekisting, lassen, schilderen, CNC.