Tel: +32(0)471/69.43.84 Email: info@belconnect.be

Nearshore Outsourcing

Meer weten over BELConnect?

Nearshoring of nearshore outsourcing is het uitbesteden van werkzaamheden aan een organisatie in een relatief dichtbij gelegen ander land met lagere lonen. In dit geval Polen. Nearshoring zorgt voor kwaliteit, flexibiliteit en kostenreductie, zonder dat er al te grote verschillen zijn tussen de Belgische en de Poolse cultuur (hierin verschilt nearshoring met offshoring, of de uitbesteding van activiteiten aan ver weg gelegen landen).

BELConnect zoekt voor u naar onderaannemers in Polen die voor u in hun thuisland onderdelen of eindproducten kunnen fabriceren. Dit kan gaan om bouwmaterialen, hout, staal, ramen, deuren, metaalconstructies, laswerken…BELConnect zoekt voor u de onderaannemer die het meest kwalitatieve product kan leveren aan de beste prijs.

We brengen u rechtstreeks in contact met de Poolse onderaannemer of fabrikant. De contractuele afspraken maakt u zelf. BELConnect blijft u echter als klant opvolgen. Zo kunt u ons uw vragen in uw eigen taal stellen. We zorgen er ook voor dat alles conform de Europese en Belgische wetgeving verloopt en dat enkel met contracten naar Belgisch recht wordt gewerkt.

Polen staat klaar voor u! Bent u klaar voor Polen?